Alcobarrier – detalii despre pret, prospect si pareri tip forum

In acest articol veti gasi informatii si un review complet despre produsul Alcobarrier, care este destinat luptei impotriva alcoolismului. In Romania sunt numeroase persoane care au nevoie de ajutor pentru a suprima dependenta de alcool.

Va vom prezenta si detalii legate de pret si de unde-l puteti cumpara, precum si o serie de pareri despre compozitie, prospect si modul de administrare. Pe net veti putea gasi probabil si alte informatii utile pe diverse site-uri gen forum.

Alco barrier este sub forma de praf solubil in apa si poate fi administrat o data pe zi, efectul acestuia incepand sa se simta din prima zi. Practic este asemanator cu un alco blocker, avand rolul de a inlatura pofta de alcool.

Pe langa ajutorul pe care-l ofera pentru eliminarea dependentei de bauturi alcoolice, mai are si efecte pozitive asupra organismului, reducand cu succes celulele hepatice afectate, eliminand o parte din toxine si avand un rol important in calmarea sistemului nervos.

Site-ul oficial de unde il puteti comanda este ro.alcobarrier-pro.com. In acest moment produsul Alcobarrier beneficiaza de o reducere de 50% si are pretul de doar 139 lei.

alcobarrier comanda cu reducere

Alcobarrier comanda cu reducere

Daca stam sa analizam prospectul si compozitia acestuia, putem observa ca 90% din componente sunt vegetale naturale, putand fi administrat inclusiv de cei care au diabet zaharat.

Principalele componente ale produsului sunt: acidul succinic si fibreham care au rolul de a elimina toxinele, da a ajuta la refacerea organismului, de a reduce mahmureala si ajuta si la o functionare mai buna a inimii.

In afara de acestea, mai precizam faptul ca in compozitie se mai regasesc: extractul de anghinare (reduce semnificativ dependenta psihologica de alcool si are rol hepatoprotector de detoxifiere), vitamina B6 (reduce pofta de alcool si ofera o stare emotionala imbunatatita) si extractul de talpa gastei (ajuta in cazul intoxicatiei alcoolice).

alcobarrier prospect si forum

Alcobarrier prospect si forum

Pe site-ul original Alcobarrier puteti descoperi chiar si diverse pareri sau testimoniale ale clientilor care au simtit efectele pozitive ale acestuia, ajutandu-i sa revina la o viata normala.

Tot acolo veti putea citi despre faptul ca in anul 2016 a fost testat pe 1000 de persoane dependente de alcool. Dintre acestea 70% au renuntat definitiv sa mai bea, iar pe 25% i-a ajutat sa le reduca pofta de alcool.

alcobarrier pret si pareri

Alcobarrier pret si pareri

Modul de comanda si livrare este descris exact pe site-ul oficial al producatorului. Il mai precizam si aici: completati formularul de comanda, apoi alegeti modalitatea de livrare, urmand ca sa achitati marfa in momentul livrarii.

Cel mai rapid ajunge in orasele Bucuresti si Cluj Napoca – in aproximativ 2 sau 3 zile, iar in celelalte orase din Romania in 14 zile de la realizarea comenzii.

Linkuri sponsorizate