Aparat de aer conditionat cu montaj gratuit inclus sau instalare gratuita

Pentru a va mai lipsi de o grija este recomandat ca sa va achizitionati un aparat de aer conditionat care sa aiba montajul gratuit inclus sau instalarea gratuita.

In magazinul emag puteti gasi si asemenea oferte care includ o instalare profesionala. Aceasta se efectueaza in aproximativ 5 zile in tara si in 24 h in Bucuresti.

Un asemenea aparat cu montaj inclus este si modelul Electrolux EXI12HD1W care vine cu 5 m de traseu frigorific. Bineinteles ca are si kit-ul de instalare inclus.

O caracteristica speciala a aparatului de la Electrolux consta in faptul ca are o garantie mare de 5 ani pentru compresorul rotativ dotat cu tehnologie inverter.

Aerul conditionat obtinut in acest mod este foarte curat, deoarece in dotarea sa sunt incluse filtre avansate de tip: Carbon activ, Bio si Hepa.

aparat de aer conditionat cu montaj inclus

Aparat de aer conditionat cu montaj inclus

Design-ul sau ultra-modern este pus in evidenta si mai mult prin intermediul display-ului lcd foarte discret. Dimensiunile unitatii interne sunt 912 x 290 x 188 mm, iar greutatea sa este de doar 11 kg.

Suprafetele de pana la 18 – 30 mp din incaperile in care se monteaza pe perete pot fi racorite sau incalzite cu usurinta, gratie capacitatii generale de 12000 btu cu care este inzestrat.

Pe langa cele 4 trepte ale ventilatorului si zgomotul unitatii interne de 38 dB vom mai preciza pe scurt functiile de climatizare de baza si pe cele mai speciale.

Ca si in cazul altor aparate din aceasta categorie cele de baza sunt: racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare. Cele mai deosebite ne surprind in mod placut. Dintre acestea le insiram pe cele mai utile: Wi-Fi Control, Wi-Fi Ready, Follow me, dezghetare automata, functia Jet, Timer, Sleep / Night mode, auto-restart si auto-diagnoza.

Linkuri sponsorizate