Aparate de aer conditionat resigilate – o solutie inteligenta pentru casa dumneavoastra

Din aceasta categorie fac parte aparatele de aer conditionat care au fost livrate si desfacute si apoi returnate din anumite motive, dar care funcioneaza perfect.

Acestea sunt verificate cu atentie inainte sa fie puse spre vanzare, sunt resigilate si date spre comercializare.

Poate cea mai importanta caracteristica a acestora este cea legata de pretul redus, care este mult mai mic sau mai avantajos decat in cazul celorlalte aparate. Tocmai din acest motiv exista numerosi cumparatori de pe emag care le prefera.

Aparate de aer conditionat resigilate

Aparate de aer conditionat resigilate

 

V-am pregatit in randurile urmatoare o lista cu 6 dintre cele mai bune si mai vandute aparate de aer conditionat resigilate.

Samsung AR12KSFPEWQNZE Resigilat

Caracteristici tehnice: capacitatea 12000 BtU, clasa A+, filtru HD antibacterian, vompresor tip BLDC si peste 30 de reviewuri.

Alte specificatii: garantie 24 de luni, functie Fast cool, auto restart, are culoarea alba si agent de racire de tip R410A.

Samsung AR12KSFPEWQNZE resigilat aer conditionat

Samsung AR12KSFPEWQNZE resigilat aer conditionat

 

Samsung AR12KSWSBWKNZE Resigilat

Acest model resigilat este unul care se vinde foarte bine, fapt evidentiat in special prin cele 40 de reviewuri adunate pana in prezent. Mai este apreciat si pentru capacitatea sa de 12000 BTU, clasa energetica A++, filtrul Carefilter HD 60 si pentru compresorul modern tip BLDC.

La acestea se adauga multitudinea de functii avansate asa cum sunt urmatoarele: wi-fi control, easy filter plus, auto clean si afisarea temperaturii interioare.

Samsung AR12KSWSBWKNZE resigilat aer conditionat

Samsung AR12KSWSBWKNZE resigilat aer conditionat

 

LG Econo Inverter Z12EM Resigilat

Specificatii tehnice: garantie 36 de luni, clasa A+, capacitate de 12000 BTU si filtru de protectie dublu.

Mai mentionam urmatoarele functii: Jet cool, autocuratare, are compresor rotativ si peste 15 reviewuri.

LG Encono Inverter Z12EM resigilat aer conditionat

LG Encono Inverter Z12EM resigilat aer conditionat

 

Samsung AR18FSFPDGMNEU Resigilat

Samsung ne mai surprinde cu inca un model resigilat cu design atragator si superior din punct de vedere tehnologic, asa cum se poate observa si din detaliile urmatoare: capacitatea de 18000 BTU, clasa energetica A++ si garantia de 24 luni.

Proprietatile sale mai sunt puse in evidenta si de urmatoarele functii: Fast cool, turbo mode si auto restart. Mai mentionam si prezenta filtrului HD antibacterian, atat de necesar in orice incapere pe timp de vara.

Samsung AR18FSFPDGMNEU resigilat aer conditionat

Samsung AR18FSFPDGMNEU resigilat aer conditionat

 

Toshiba Mirai RAS-16BKV-E resigilat

Acest aparat este utilizat pentru suprafete destul de mari de pana la 47 mp, avand o capacitate de 16000 btu si clasa de eficienta energetica de tip A++.

Sta foarte bine la capitolul filtre, acestea fiind de tip: Hepa, catalizator, anti-praf si antialergic. Functiile sale sunt chiar complexe: Timer, Sleep, autoclean, autorestart, mod economic, Hi-Power, telecomanda, baleiere, autodiagnoza si prevenire curenti reci de aer.

Toshiba Mirai RAS-16BKV-E resigilat aer conditionat

Toshiba Mirai RAS-16BKV-E resigilat aer conditionat

 

Daewoo DSB-F0981ELH-V Inverter resigilat

A 6-a recomandare face referire la un produs resigilat destul de apreciat de cumparatori mai ales datorita faptului ca are capacitatea generala de 9000 btu si clasa energetica A++.

Sunt relevante si cateva dintre functiile acestuia: Turbo, Autorestart si display-ul ascuns.

Daewoo DSB-F0981ELH-V Inverter resigilat aer conditionat

Daewoo DSB-F0981ELH-V Inverter resigilat aer conditionat

 

Credem ca produsele de acest tip resigilate sunt o optiune viabila atat din punct de vedere al costurilor reduse cat si al performantelor deosebite pe care le au.

Magazinul emag are o rubrica speciala in acest sens dedicata aparatelor de aer conditionat resigilate, care de multa vreme este una dintre cele mai cautate categorii de pe piata electrocasnicelor de climatizare.