Cel mai bun aparat de aer conditionat multi-split sau dublu-split

Exista numeroase cazuri in care se doreste montarea aparatelor de aer conditionat in mai multe camere sau incaperi. In acest scop au fost inventate aparatele de aer conditionat multi-split sau dublu-split care pot avea atat utilizare rezidentiala cat si comerciala.

Principala caracteristica a acestora este faptul ca sunt formate din mai multe unitati interne: de la 2 sau 3 pana la 4, 5 sau chiar mai multe. Capacitatile acestora pot varia, cele mai intalnite avand unitati de 9000 BTU sau 12000 BTU in diverse combinatii.

Cele mai bune modele provin de la branduri precum: Zantia, Vivax, Multisplit V-Design sau R-Design.

Cel mai bun aparat de aer conditionat multi-split

Cel mai bun aparat de aer conditionat multi-split

 

Pentru a afla care este cel mai bun aparat de aer conditionat multi-split sau dublu-split pentru neviole dumneavoastra, puteti urmari cele 6 recomandari care urmeaza.

Zantia Multisplit Superslim

Acest model este format dintr-o unitate exterioara de 27000 BTU si trei unitati interioare de 9000 BTU, cu o eficienta energetica tip A++. Compresorul este Twin-Rotational cu inverter.

Zantia este fabricat in Portugalia, avand un design compact su superslim cu o garantie de 48 luni. O unitatea interna are dimensiunile de 75 x19.8 x 28 cm si greutatea de 9 kg. Functiile de baza ale acestui model sunt: dezumidificare, incalzire, racire si ventilatie.

De asemenea intalnim in acest caz cateva functii speciale foarte utile precum: functia turbo, detectare pierdere agent frigorific, sleep mode si comfort air.

Zantia Multisplit Superslim aparat de aer conditionat

Zantia Multisplit Superslim aparat de aer conditionat

 

Vivax Multisplit 2X D 12000 BTU

Caracteristici tehnice: destinat suprafetelor de pana la 35 mp, capacitate de 12000 BTU, clasa A++, filtru Cold Catalist, anti praf, compresor cu inverter, 12 trepte ale ventilatorului, nivel zgomot 39 dB, dimensiunile 802 x 189 x 297 mm si greutatea de 8.2 kg.

Pe langa functiile de baza mai are si alte functii speciale precum: I feel, ionizator, auto restart, autodiagnoza, autocuratare, 24 timer si sleep mode.

Vivax Multisplit 2x12000 BTU aparat de aer conditionat

Vivax Multisplit 2×12000 BTU aparat de aer conditionat

 

Vivax Multisplit V-Design 4X 12000 BTU

Caracteristici tehnice: capacitate 4 x 12000 BTU, clasa energetica A++, tip produs multi-split cu montare pe perete, acopera o suprafata de pana la 120 mp, compresor cu inverter si are filtru anti praf si Cold Catalyst.

Cele mai importante functii sunt: racire, ionizator, I feel, 3D airflow, protecitie anti inghet, autodiagnoza si autocuratare.

Vivax Multisplit V-Design 4x12000 BTU aparat de aer conditionat

Vivax Multisplit V-Design 4×12000 BTU aparat de aer conditionat

 

Vivax Multisplit R-Design 5X 9000 BTU

Principalele specificatii ale acestui produs sunt: capacitatea generala de 42000 BTU, suprafata acoperita de 170 mp, se monteaza pe perete, are inverter, economie de energie cu ajutorul clasei A++ si filtre performante anti praf respectiv Cold Catalyst.

Pe langa functia de racire acest aparat mai vine cu o serie de functii avansate care au rolul de a va oferi mai mult confort: I feel, ionizator, auto restart, 24 timer si sleep mode. Garantia oferita este de 36 luni.

Vivax Multisplit R-Design 5x9000 BTU aparat de aer conditionat

Vivax Multisplit R-Design 5×9000 BTU aparat de aer conditionat

 

Vivax Dublu Split 2X 9000 BTU

Enumeram succind urmatoarele aspecte de natura tehnica: este echipat cu inverter, bun pentru incaperi cu suprafete de pana la 22 mp, se monteaza pe perete, este dotat cu filtre performante anti praf, nivelul de zgomot maxim al unitatii interne este de 37 dB, iar dimensiunile sale sunt 722 x 187 x 290 mm.

Nu puteau sa lipseasca nici functiile de climatizare de baza completate de cele speciale: racire, incalzire, ventilatie, dezumidificare, auto restart, autodiagnoza, ionizator si 24  timer.

Vivax Dublu Split 2x9000 BTU aparat de aer conditionat

Vivax Dublu Split 2×9000 BTU aparat de aer conditionat

 

Vivax Multisplit 3x 12000 BTU

Cu o garantie oferita de 36 luni si o capacitate fiecarei unitati interne de 12000 BTU acest produs poate fi folosit cu usurinta in spatiile rezidentiale sau comerciale de pana la 35 mp. Am mai putea mentiona faptul ca este echipat cu cun compresor rotativ tip inverter, kitul de instalare este inclus, ventilatorul are 12 trepte si filtrele sunt tip anti praf, respectiv Cold Catalyst.

In afara de cele 4 functii de climatizare de baza este dotat si cu altele mai speciale care il fac sa fie o alegere optima pe timp de vara. Cele mai importante dintre acestea sunt: senzor de prezenta, auto restart, autodiagnoza, autocuratare, sleep mode, timer, ionizator, turbo, dezghetare inteligenta si autodetectie pierdere refrigerant. Displayul led completeaza cu succes designul ultramodern oferit de Vivax.

Vivax Multisplit 3x12000 BTU aparat de aer conditionat

Vivax Multisplit 3×12000 BTU aparat de aer conditionat

 

Desi fac parte dintr-o categorie mai aparte de aparate de aer conditionat, modelele multi-split de la Vivax si Zantia sunt extrem de apreciate in randul clientilor mai pretentiosi.

Zilele cu temperaturi insuportabile nu vor mai fi o problema din momentul instalarii unor asemenea produse de climatizare in camerele locuintei dumneavoastra sau in birourile in care va desfasurati activitatea la serviciu.