Credite nebancare in rate cu aprobare rapida disponibile online

Suntem siguri ca de multe ori v-ati aflat in situatia de a avea nevoie de bani rapid si sa nu dispuneti de ei atat de repede pe cat v-ati dori. Poate va doriti sa cumparati un anumit produs sau sa plecati undeva intr-o excursie. In acest scop s-au inventat creditele nebancare in rate.

Probabil cea mai importanta caracteristica a acestora o constituie aprobarea rapida, uneori chiar si in cateva ore. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca puteti aplica pentru ele online pe site-urile diverselor institutii financiare nebancare specializate in acest sens.

Majoritatea va ofera diferite tipuri de credite mai mici pe termen scurt, mai mari pe termen lung si chiar pentru pensionari sau alte categorii de oameni. Banii obtinuti in acest mod puteti sa-i investiti in bunuri diverse sau alte nevoi personale curente.

Dupa o analiza mai complexa a ofertelor de credite din aceasta categorie am gasit un site care ofera posibilitatea achitarii lor in rate: provident. In randurile urmatoare va vom prezenta caracteristicile lor.

 

Provident

Urmatoarea oferta de credite in rate vine de la Provident, prin intermediul caruia veti putea obtine banii chiar si in 24 ore. Sumele pe care le puteti imprumuta in acest caz se incadreaza intre 500 si 10000 lei.

Ratele sunt fixe si se poate opta pentru plata saptamanala sau lunara. Nu sunt necesari garanti sau garantii. Se cer acte precum: dovada de venit si cea de resedinta. Pentru a putea accesa un astfel de credit trebuie sa aveti un venit minim lunar de 300 lei.

Perioada pentru care se acorda si se poate rambursa poate fi de pana la 100 saptamani in cazul ratelor saptamanale sau de pana la 24 luni in cazul celor lunare. Va invitam sa intrati pe siteul celor de la provident si sa alegeti tipul de imprumut rapid care vi se potriveste.

Aceasta a fost recomandarea noastra cu ajutorul careia veti putea obtine credite nebancare pe care le puteti plati in rate si care se pot intinde pe o perioada destul de lunga de pana la cateva zeci de luni.

Linkuri sponsorizate