Despre KingReview – Termeni si conditii

KingReview.ro este un site care va aduce in prim plan review-uri si recomandari ale celor mai bune produse pe care le puteti cumpara din magazinele online. Zilnic cautam si va prezentam caracteristicile celor mai cautate articole electrocasnice, articole de fashion sau accesorii pentru copii. Sunt doar cateva exemple de produse incluse in prezentarile noastre.

Pe langa acestea veti gasi postari referitoare la electronice, articole IT&C, decoratiuni interioare si mai ales informatii utile despre ultimele trenduri in materie de moda. Urmarind review-urile noastre si ideile de shopping prezentate periodic, veti fi mult mai bine informati atunci cand veti dori sa achizitionati un produs care va intereseaza.

Termeni si conditii

KingReview.ro, in articolele sale, face anumite recomandari de produse oferite de unele magazine online cu care se afla in relatii de afiliere.

Nu raspundem pentru modificarile de preturi pe care site-urile respective le fac sau pentru expirarea ofertelor dupa o anumita perioada. De asemenea achizitionarea produselor o veti face respectand termenii si conditiile fiecarui site catre care facem noi redirectionarea.

Nota: Atunci cand aveti probleme de sanatate cel mai indicat este sa apelati la ajutor specializat si la medici. Intotdeauna este bine sa va informati inainte despre posibilele efecte adverse sau contraindicatii.

Acest blog contine si articole sau review-uri informative si va prezinta detalii legate de diverse produse pe care le gasiti si pe site-urile oficiale. Nu raspundem de comenzi, de modificari ale preturilor, de livrari sau de efectele acestora in cazul postarilor despre suplimente nutritive, produse naturiste sau alte produse din categoria health & beauty & diet.

Echipa KingReview.ro