Ghiozdane Herlitz ieftine si ergonomice – cele mai cautate modele din 2018

Goana dupa ghiozdane incepe sa ia amploare in aceasta perioada, culminand cu luna septembrie 2018, atunci cand asistam la inceperea scolii.

Acest articol este dedicat celor mai cautate ghiozdane ergonomice care apartin brand-ului Herlitz. Pe langa faptul ca arata foarte bine, acestea sunt si ieftine, avand de cele mai multe ori preturi accesibile oricui.

In primul rand trebuie sa stiti unde le puteti gasi. Principalul magazin online care comercializeaza astfel de produse este emag. In offline probabil le veti putea gasi si la diverta sau carrefour.

Cui sunt destinate aceste produse? Categoriile de copii si elevi care poarta asemenea ghiozdane sunt urmatoarele: cei de la gradinita, fete si baieti din clasa 0, 1 – 4, 5 – 8 (gimnaziu) si elevii de liceu care deja sunt adolescenti.

Ce au specific ghiozdanele Herlitz din punct de vedere al designului? Probabil cea mai importanta caracteristica este faptul ca sunt ergonomice, avand o structura anatomica, care protejeaza spatele in timpul purtarii. Unele modele sunt echipate si cu spuma ergonomica.

ghiozdane herlitz ieftine si ergonomice

Ghiozdane Herlitz ieftine si ergonomice

Alte elemente ce tin de design sau aspect sunt: pot avea unul sau doua compartimente si pot avea buzunar exterior. De asemenea va mai recomandam sa va uitati daca ghiozdanul este sau nu echipat.

Principalele tipuri de produse care apartin acestei categorii sunt: cele tip clasic, rucsac sau troler. Pe toate le gasiti de vanzare pe emag, in unele cazuri fiind chiar si la reducere.

Care sunt cele mai populare modele de la Herlitz? Raspunsul la aceasta intrebare este urmatorul: Be Bag, Motion, Midi, Flexi, Mini, Sporti, Butterfly, Barbie, cu Violetta, Dragon, Dino, Scooby Doo, Transformers, Smart, Astronaut, Flexi Plus Robot, Airgo, Bliss si Beat.

Indiferent cat de mici sau mari sunt ghiozdanele de la Herlitz, toate au in comun design-ul compact si ergonomic. In plus, mai putem spune ca sunt foarte rezistente si usor de transportat.

Linkuri sponsorizate