Ghiozdane ieftine pentru gradinita, gimnaziu si liceu pe care le purtati cu placere

Oferta de ghiozdane este atat de mare incat cu greu va puteti decide de unde sa le cumparati acum la inceput de scoala. Credem ca cele mai bune si diversificate oferte se gasesc pe emag, fiind adaugate si listate pe categorii ca de exemplu: pentru gradinita, pentru gimnaziu sau liceu.

Majoritatea ghiozdanelor sunt chiar ieftine, rar depasind suma de 200 lei. De obicei se invart in jurul unor preturi cu valori sub 100 lei, indiferent daca vorbim de modelele pentru fete sau baieti.

Copiii care merg la gradinita, adica prescolarii au si ei nevoie de niste produse de top care trebuie sa fie usoare si de calitate. Purtarea lor pe spate sau in mana trebuie sa se poata realiza intr-un mod facil pentru a le proteja coloana.

ghiozdane gradinita

Ghiozdane gradinita

Cele mai cautate ghiozdane destinate celor care merg la gradinita sunt cele cu personaje Disney sau din diverse filme pentru copii. Anul asta se cumpara mai ales cele cu Soy Luna, Frozen, Angry Birds, Spiderman, Barbie, Sofia sau Cars. Baietii mai prefera si articolele cu Star Wars sau cu personajele din Avengers.

Design-ul ergonomic si compartimentarea inteligenta trebuie sa fie criteriile de baza in procesul de achizitionare. Herlitz de exemplu este un brand care stie acest lucru, fapt evidentiat in toate articolele scolare ce le poarta numele.

ghiozdane gimnaziu

Ghiozdane gimnaziu

In afara de acesta mai exista o sumedenie de alte brand-uri care au un raport calitate – pret excelent si care se regasesc din plin in ofertele magazinului emag. Enumeram o parte dintre acestea: Disney, Pigna, Daco, Lamonza, Lego sau DP-Collection.

De asemenea si elevii de gimnaziu sau cei de la liceu (adolescentii) au nevoie de ghiozdane si rechizite scolare ieftine si de calitate. Acestia uneori mai prefera pe langa ghiozdanele clasice si pe cele tip rucsac sau geanta.

ghiozdane liceu

Ghiozdane liceu

Acest lucru nu e o problema, deoarece veti gasi sute de produce din aceasta categorie care sa va satisfaca toate cerintele. Sa nu uitati sa consultati si oferta de rechizite care, desi este una foarte vasta, este bine structurata pe clase si categorii.

Linkuri sponsorizate