Ghiozdane mici, din piele, cu rotile, tip geanta, troler sau rucsac – voua care va plac?

Poate nu stiati, insa ghiozdanele sunt de foarte multe tipuri, fiecare dintre ele potrivindu-se anumitor varste sau categorii de elevi.

Incepem cu ghiozdanele mici care sunt ideale pentru copii care merg la gradinita sau in clasele primare. Acestea sunt de obicei mai colorate si au imprimate personaje din desene animate.

Totusi sunt anumite persoane care desi au o varsta mai mare inca prefera sa poarte asemenea modele. Un exemplu in acest sens sunt cele cu Hello Kitty.

ghiozdane mici

Ghiozdane mici

Urmeaza ghiozdanele din piele tip rucsac sau tip clasic. Pielea poate fi ecologica sau naturala, in ambele cazuri prioritar fiind designul.

In ultima vreme accesoriile scolare din aceasta categorie sunt purtate mai ales de fetele de liceu, care pun accent pe tinuta lor.

ghiozdane din piele

Ghiozdane din piele

Pentru ca nu toti copii au putere sa care rechizitele pe spate s-au inventat ghiozdanele cu rotile tip troler.

Acestea in afara de rotile mai au in dotare si un maner cu ajutorul carora pot fi trase cu usurinta. In rest sunt asemanatoare cu celelalte modele.

ghiozdane cu rotile tip troler

Ghiozdane cu rotile tip troler

Daca v-ati saturat de ghiozdanele clasice e cazul sa va indreptati atentia catre cele tip geanta, foarte chic, care se poarta in stil postas.

Desi aparent par mici, acestea sunt chiar incapatoare si in plus arata foarte bine la o tinuta casual de scoala. Acesta este si unul dintre motivele pentru care adolescentii le adora.

ghiozdane tip geanta

Ghiozdane tip geanta

Mai este o categorie interesanta de ghiozdane si anume cele tip rucsac. Acestea sunt purtate mai ales de catre elevii care prefera stilul casual – sport, fiind si foarte comode.

In plus, puteti merge cu ele si in calatorii, nu doar la scoala. Modul in care sunt fabricate le fac foarte practice si utile daca vreti sa transportati tot felul de lucruri precum: rechizite, accesorii scolare, mancare sau haine.

ghiozdane tip rucsac

Ghiozdane tip rucsac

Pentru a va putea face o imagine completa asupra tuturor modelelor, va invitam sa vizitati magazinul emag, unde veti putea alege dintre sute de oferte foarte diversificate.

Linkuri sponsorizate