Ghiozdane Nike, Vans, Adidas, Puma si alte brand-uri de firma

Daca doriti sa va completati tinuta cu stil chiar si atunci cand mergeti la scoala atunci trebuie sa va echipati cu ghiozdane de firma, care, pe langa faptul ca arata foarte bine, sunt si foarte rezistente.

Va vom prezenta in acest articol in special modele de la Nike, Vans, Adidas si Puma, insa aveti ocazia sa optati si pentru alte brand-uri la fel de apreciate precum: DC, Converse, Guess, Reebok sau Tommy Hilfiger.

Aceste echipamente se pot purta de catre copii si adolescenti atunci cand merg la scoala, dar pot fi folosite si ca geanta de voiaj sau pentru plimbari.

ghiozdane nike

Ghiozdane Nike

In cadrul magazinului answear veti gasi atat ghiozdane pentru fete cat si pentru baieti, majoritatea avand o marime universala, iar ca dimensiuni fiind medii sau mari.

De asemenea pot fi clasificate si in functie de tipul acestora si anume: casual, de mana, sport sau de umar. O alta clasificare ar fi dupa tipul materialului, care in cele mai multe cazuri este din imitatie piele, sintetic sau textil.

ghiozdane vans

Ghiozdane Vans

Atunci cand va alegeti ghiozdanul preferat este bine sa va uitati la aspectul sau, dar si la modul de compartimentare. In exterior este bine sa aiba niste buzunare in care puteti transporta mancare, apa sau alte accesorii necesare la scoala sau intr-o calatorie.

ghiozdane adidas

Ghiozdane Adidas

Cele mai cumparate ghiozdane sunt cele care au urmatoarele culori sau nuante: alb, albastru, bej, crem, multicolor, negru, portocaliu, rosu, roz, turcoaz, verde sau violet.

ghiozdane puma

Ghiozdane Puma

Credem ca asemenea echipamente de scoala vor fi intotdeauna la mare cautare si ca sunt foarte rezistente in timp, fiind o reala placere purtarea lor.

Linkuri sponsorizate