Ghiozdane pentru clasa 0, 1, 2, 3, 4 si 5 – 8 – prezentare oferte 2018

Pentru ca noul anul scolar din toamna 2018 sa nu va ia prin surprindere va recomandam ca sa cautati de pe acum ghiozdanele potrivite pentru clasa in care intrati.

Acestea sunt destinate tuturor categoriilor de copii: prescolari si clasa 0, din clasele primare 1, 2, 3 si 4, precum si celor din clasele gimnaziale 5, 6, 7 si 8.

Cei de varsta mai mica poarta de obicei ghiozdane mai micute, care au un design ergonomic conceput pentru a nu le crea probleme in timpul mersului de acasa si pana la scoala.

Bretelele, compartimentele si buzunarele ghiozdanelor sunt atent gandite pentru a putea depozita toate rechizitele necesare plus pachetul cu mancare.

ghiozdane clasa 0

Ghiozdane clasa 0

Pentru cei din clasele primare au aparut tot felul de modele cu personaje din desenele animate sau din filmele pentru copii.

Fetele adora articolele cu Soy Luna, Frozen, Barbie, Hello Kitty, Minnie Mouse, iar baietii le prefera pe cele cu Cars, Spiderman, Star Wars, Angry Birds, Avengers sau Minioni.

ghiozdane clasa 1-2-3 si 4

Ghiozdane clasa 1, 2, 3 si 4

Elevii de  gimnaziu deja se orienteaza catre ghiozdanele tip rucsac sau geanta, care arata extrem de bine si se potrivesc mai mult cu varsta lor.

Daca doriti sa achizitionati produse de calitate atunci va recomandam magazinul online emag. Aici veti putea alege dintre zeci de brand-uri de top precum: Disney, Herlitz, Pigna, Angry Birds, Avengers, DP-Collection sau Daco.

ghiozdane clasa 5-6-7 si 8

Ghiozdane clasa 5-6-7 si 8

Stim ca pentru a merge la scoala nu este de ajuns doar ghiozdanul, tocmai de aceea va recomandam sa va uitati si peste ofertele la rechizite.

Linkuri sponsorizate