Ghiozdane scoala pentru copii si adolescenti care se poarta in aceasta toamna

Indiferent in ce clase sunt copiii dumneavoastra, trebuie sa le achizitionati ghiozdanele potrivite pentru a merge la scoala.

Afla din acest articol ce tipuri de ghiozdane se poarta si care sunt destinate copiilor din clasele 0 (pregatitoare), 1, 2, 3, 4, 5 – 8 (gimnaziu) sau elevilor de liceu care sunt deja adolescenti.

Chiar si cei de la gradinita pot purta anumite modele de ghiozdane pentru fete sau baieti.

Pe emag veti gasi atat oferte ieftine cat si mai scumpe in functie de brand. Va recomandam sa alegeti articole care provin de la marci ca Disney, Herlitz sau Pigna in cazul copiilor si Nike sau Vans in cazul adolescentilor.

ghiozdane scoala copii

Ghiozdane scoala copii

Cei din clasele mai mici prefera ghiozdanele clasice sau tip troler, in timp ce elevii de liceu poarta de obicei modele tip geanta sau rucsac.

Majoritatea produselor din aceasta categorie sunt confectionate din poliester si au un aspect ergonomic. Structura compartimentelor si a buzunarelor este foarte importanta pentru ca va ajuta sa va organizati mai bine rechizitele si pachetul cu mancare.

ghiozdane scoala adolescenti

Ghiozdane scoala adolescenti

Bineinteles ca nu putea lipsi din prezentarea noastra faptul ca cele mai vandute articole de acest tip sunt cele care au in prim plan desenat un personaj animat celebru ca de exemplu: Soy Luna, Frozen, Angry Birds sau Star Wars.

Linkuri sponsorizate