Ghiozdane Soy Luna, Barbie, cu Violetta, cu Frozen si alte personaje celebre

Pregatirea pentru scoala trebuie facuta din timp, iar pe langa rechizite trebuie sa mai achizitionati niste ghiozdane care sa fie pe placul copiilor dumneavoastra atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Cele mai cautate modele sunt cele care au imprimate pe suprafata lor tot felul de personaje celebre din desenele animate sau din diverse filme pentru copii.

Fetele prefera in special ghiozdanele cu Soy Luna, Barbie, cu Violetta, cu Frozen, Winx, Hello Kitty sau Elsa. Baietii pe de alta parte le adora pe cele cu Star Wars, cu Minioni, Monster High, Cars sau cu Spiderman.

ghiozdane soy luna

Ghiozdane Soy Luna

Pe emag veti gasi articole scolare din aceasta categorie chiar ieftine si la un pret satisfacator. Acestea sunt destinate tuturor categoriilor de elevi, incepand cu cei din clasa 0, 1 – 4, gimnaziu si continuand cu cei de la liceu care pot fi numiti si adolescenti.

Totusi ar trebui sa-i amintim si pe copiii de la gradinita, care de asemenea mai poarta ghiozdane cu desene.

ghiozdane barbie

Ghiozdane Barbie

De obicei lumea cumpara modele clasice, insa aveti posibilitatea de a opta si pentru cele tip troler cu rotile, geanta sau rucsac.

Anul acesta aveti posibilitatea de a alege dintre zeci de brand-uri mai mult sau mai putin cunoscute. Cateva dintre acestea, care se regasesc si in oferta emag, sunt urmatoarele: Disney, Angry Birds, Minions, Avengers sau Marvel.

ghiozdane cu violetta

Ghiozdane cu Violetta

In afara de personaje mai conteaza si materialele din care sunt fabricate, printre cele mai folosite fiind urmatoarele: poliester, bumbac, piele ecologica, plastic sau pvc.

Ca prezentarea sa fie completa mai precizam faptul ca un ghiozdan trebuie sa aiba un design ergonomic, o compartimentare eficienta, sa fie incapator si sa aiba suficiente buzunare pentru mancare sau apa.

ghiozdane cu frozen

Ghiozdane cu Frozen

In acelasi timp trebuie sa aiba un raport calitate – pret optim si sa poata fi transportat cu usurinta, protejand spatele in acelasi timp.

Linkuri sponsorizate