Penare cu Soy Luna, Angry Birds, Barbie, cu Frozen si alte caractere interesante

Odata cu inceperea noului an scolar se da startul la cumparaturile online de rechizite. Un loc fruntas este ocupat asa cum ne si asteptam de catre penare.

Dupa ghiozdane, acestea sunt accesoriile pe care cei mai multi copii trebuie sa le aiba asupra lor atunci cand merg la scoala.

In ultimii ani au aparut tot felul de penare care mai de care mai dragute si mai interesante. Cei mici le prefera in special pe cele care au imprimate personaje din desenele sau filmele lor preferate.

Topul acestora este ocupat de urmatoarele caractere: Soy Luna, Angry Birds, Barbie, Frozen, Violetta, Hello Kitty, Cars, Mickey Mouse, Star Wars si Spiderman.

Orele de la scoala vor decurge mult mai placut pentru copiii dumneavoastra, atunci cand sunt echipati cu asemenea accesorii atat de minunate.

penare cu soy luna

Penare cu Soy Luna

Probabil va intrebati unde puteti gasi asemenea produse atat de necesare? Dupa parerea noastra magazinul online cu cea mai complexa oferta de penare este emag.

De acolo veti putea achizitiona articolele preferate la niste preturi chiar ok, majoritatea costand pana in 100 lei, deci sunt destul de ieftine.

Oferta fiind foarte vasta, veti avea ocazia sa alegeti intre modele dintre cele mai variate care se potrivesc tuturor tipurilor de elevi: de la cei din clasa 0, clasele 1 – 4 sau 5 – 8 (gimnaziu) pana la cei de la liceu. Daca va uitati mai bine, veti descoperi chiar si oferte pentru cei de la gradinita.

penare angry birds

Penare Angry Birds

Va recomandam ca atunci cand cumparati penarul preferat, sa va uitati la categoria din care face parte: fete sau baieti. Acest lucru se poate face foarte usor, filtrand rezultatele dupa optiunile puse la dispozitie de magazin.

Design-ul si aspectul acestora va poate da anumite indicii daca este potrivit pentru copiii cei mici sau pentru adolescenti. De obicei cele pentru clasele primare sau gimnaziu au mai multe compartimente ca de exemplu 2 sau 3, iar cele pentru liceu au 1 compartiment, fiind mai simple.

penare barbie

Penare Barbie

Daca vreti sa uitati de o grija, atunci puteti opta pentru penarele deja echipate, care, desi sunt putin mai scumpe, sunt foarte practice. Pe de alta parte daca doriti ca sa va procurati dumneavoastra creioanele si pixurile preferate, atunci modelele neechipate sunt cele potrivite.

Felul in care se inchid este cu 1, 2 sau 3 fermoare in functie de numarul de compartimente. Poliesterul este cel mai folosit material pentru fabricarea lor, insa puteti incerca si produse din textil, panza, piele ecologica sau pvc.

penare cu frozen

Penare cu Frozen

Sa nu uitati de raportul calitate – pret care trebuie sa fie unul optim. In acest scop este bine sa achizitionati penare semnate de brand-uri de top care sunt create cu multa seriozitate si atentie la detalii. In acest mod va veti asigura ca vor rezista perioade mai lungi de timp.

Linkuri sponsorizate