Penare fete si baieti de scoala si gimnaziu – recomandari de top

Probabil cele mai cautate rechizite scolare din acest an vor ramane in continuare penarele. Acestea sunt atat de variate incat le vom dedica mai multe articole pe acest site.

Asadar unde puteti gasi cele mai bune penare pentru fete si baieti si caror categorii de elevi le sunt destinate?

Magazinul online in cadrul caruia veti gasi o colectie vasta de produse de acest tip este emag. In offline mai gasiti tot felul de oferte de la h&m sau din alte locuri precum mall-uri sau librarii.

Aceste articole sunt destinate atat copiilor, cat si adolescentilor, principalele categorii vizate fiind: prescolarii, elevii din clasa 1, a 2-a, a 3-a, a 4-a, clasele 5 – 8 si de la liceu.

Pentru ca nu orice penar este si de calitate, noi va recomandam sa cumparati doar modele care apartin unor brand-uri de top din domeniu: Disney, Pigna, Adidas, Gabol, Safta, Angry Birds, Zipit, Avengers, Daco, DP-Collection, Lego, Pixie Crew sau Uni.

Cele mai multe articole de acest tip sunt chiar ieftine, avand pretul sub 50 lei, insa sunt si modele care costa undeva intre 50 – 200 lei. De obicei penarele echipate sunt mai scumpe decat cele neechipate.

penare fete

Penare fete

La ce trebuie sa va mai uitati in afara de aspect atunci cand cumparati un astfel de produs? Primul lucru care iese in evidenta este design-ul si culoarea. Este bine sa va ganditi ca trebuie sa fie si practic in acelasi timp. Cele mai cumparate au: 1, 2 sau 3 compartimente care se inchid cu 1, 2, respectiv 3 fermoare. In ultimul timp am observat ca se cauta mult penarele 3D.

Copiii prefera de obicei modelele imprimate cu desene care reprezinta tot felul de animale si personaje animate. Este indicat sa optati pentru urmatoarele caractere: Soy Luna, Barbie, Frozen, Violetta, Hello Kitty, Mickey Mouse, Cars, Minnie Mouse, Star Wars, Spiderman sau My Little Pony.

penare baieti

Penare baieti

Poate este bine sa stiti si din ce materiale sunt confectionate aceste rechizite. Ca sa va faceti o idee despre cele mai folosite dintre ele, le enumeram in randurile urmatoare: poliester, bumbac, metal, neopren, panza, microfibra, piele ecologica, pvc si material textil.

Vor urma si alte articole pe aceasta tema, care sunt foarte utile acum la inceput de an scolar. Copiii dumneavoastra vor fi foarte incantati sa-si depoziteze instrumentele de scris si de colorat in asemenea penare dragute.

Linkuri sponsorizate