Penare Herlitz pentru copii si adolescenti – cele mai bune modele

Din cate am observat se pare ca cele mai bune penare pe care le puteti gasi online sunt cele de la Herlitz, atat modelele neechipate cat si cele echipate.

Cele mai multe oferte le puteti regasi in cadrul magazinului emag, unde puteti filtra rezultatele in functie de mai multe criterii. Un exemplu in acest sens este ca puteti alege intre modelele de fete sau de baieti.

Daca ne gandim la categoriile de elevi pentru care au fost create, le distingem pe cele pentru: prescolari, cei din clasa 1, a 2-a, a 3-a, a 4-a, 5 – 8 (gimnaziu) si liceu (adolescenti).

Dupa design penarele Herlitz pot fi rotunde, dreptunghiulare, triunghiulare sau cilindrice, iar ca si compartimentare exista modele cu 1, 2, respectiv 3 compartimente. Modalitatea de inchidere este de obicei cu 1, 2 sau 3 fermoare.

Ca si preturi putem spune ca sunt accesibile, cele mai multe produse invartindu-se in jurul valorilor: sub 50 lei, intre 50 – 100 lei si intre 200 – 500 lei. Mai puteti gasi asemenea articole si in magazinele offline precum carrefour, insa acolo probabil sunt mai scumpe.

penare herlitz

Penare Herlitz

Materialul cel mai folosit la conceperea acestor penare este poliesterul, insa mai exista si unele produse care au la baza alte materiale precum: metal, sintetic sau textil.

Aproape toate rechizitele Herlitz au diverse desene imprimate, care reprezinta tot felul de animale, flori, personaje sau masini.

Cele mai vandute penare sunt cele care au urmatoarele denumiri: Super Racer, Pretty Pets, Ballerina, Smiley World Rainbow, Smart Spaceship, Be Bag, Fairy, Horses, Dragon, Spider, Butterfly, Dino, Football, Dolphin si Formula 1.

Copilul dumneavoastra are nevoie de cele mai bune rechizite, iar pentru asta trebuie sa alegeti brand-uri cu traditie in domeniu, care sunt fiabile si arata exceptional.

Linkuri sponsorizate