Penare ieftine in oferta emag din 2018 – indragite de toti copiii

Uneori cumpararea de rechizite poate fi o adevarata provocare, deoarece sunt atat de multe tippuri de asemenea accesorii scolare incat trebuie sa le cautati in mai multe locuri.

Credem totusi ca aceasta problema este rezolvata mai ales de cand a aparut magazinul online emag, locul in care puteti gasi toate tipurile de rechizite pentru copii.

Un loc fruntas pe lista de cumparaturi in 2018 este ocupat de penare, care se regasesc intr-o multitudine de modele destinate atat copiilor de la gradinita (prescolarilor) cat si elevilor din clasele 0, 1 – 4, 5 – 8 (gimnaziu) sau de liceu (adolescenti).

Ca si preturi putem spune ca sunt destul de ieftine, fiind accesibile tuturor parintilor care cauta asemenea produse care sa coste sub 50 lei sau cel mult pana in 200 lei in cazul penarelor mai performante.

penare in oferta emag

Penare in oferta emag

Gama diversificata de pe emag raspunde aproape tuturor cerintelor cand vine vorba de design, aspect si functionalitate. Veti putea cumpara penera cu 1, 2 sau 3 compartimente care se inchid de obicei cu fermoar si care pot sa fie atat neechipate cat si echipate cu pixuri, creioane si alte instrumente de scris.

Un element important pe care ar fi bine sa-l luati in considerare se refera la brand-ul caruia ii apartine. Cele mai apreciate sunt urmatoarele: Disney, Herlitz, Angry Birds, Pigna, Gabol, Avengers, Daco, DP-Collection, Lego sau Pixie Crew.

Daca cei mici sunt innebuniti dupa anumite personaje din desenele animate sau din filmele Disney de exemplu, atunci cu siguranta aveti de unde alege. Iata si cateva dintre cele mai iubite caractere animate pe care le gasiti imprimate pe aceste articole: Soy Luna, Barbie, Frozen, Violetta, Hello Kitty, Cars, Star Wars sau Spiderman.

Avand in vedere ca febra rechizitelor dureaza destul de mult, va vom tine la curent cu ultimele oferte pe care le puteti gasi in luna septembrie.

Linkuri sponsorizate