Rechizite adolescenti pe care le prefera elevii de liceu

Pentru unii elevi noul an scolar are o semnificatie aparte si anume inceperea liceului. Acestia se pot considera deja adolescenti.

In acest articol va vom prezenta oferte pentru rechizite destinate elevilor din clasele 9, 10, 11 si 12.

Pe primul loc se situeaza penarele care trebuie sa arate cool, dar sa fie si practice in acelasi timp. Va recomandam cele cu un singur compartiment, iar ca forma sa fie dreptunghiular, triunghiular sau cilindric.

Acestea sunt urmate indeaproape de caiete si coperti. Cele mai cumparate sunt modelele in format A5 tip dictando sau matematica. Copertile au de obicei tot felul de desene interesante pe ele, in ton cu personalitatea fiecaruia.

Urmatoarele rechizite fara de care nici un adolescent nu poate merge la scoala sunt instrumentele de scris si desen.

rechizite adolescenti

Rechizite adolescenti

Din categoria acestora fac parte: pixurile, stilourile, creioanele normale si cele colorate, precum si cariocile.

In afara de produsele prezentate mai exista si alte tipuri de accesorii scolare care va ajuta destul de mult in timpul orelor, ca de exemplu: trusa compas, radiera, ascutitori, lipici, rigle si echere, precum si tot felul de rezerve sau patroane.

Daca vreti sa le gasiti pe toate intr-un singur loc atunci emag este locul potrivit, reunind cele mai bune marci din acest domeniu: Herlitz, Faber-Castell, Staedtler, Milan, Bic si altele.

Linkuri sponsorizate