Rechizite de colorat pentru a desena cu usurinta si pasiune

Mersul la scoala poate fi si distractiv atunci cand, pe langa temele obisnuite, trebuie sa desenati anumite lucruri. In acest scop au fost create rechizitele de colorat care sunt extrem de variate.

Le puteti folosi si in timpul liber acasa, unde puteti sa dati frau liber imaginatiei si sa realizati desene superbe.

In cadrul magazinului emag aveti ocazia sa alegeti dintr-o gama diversificata de articole de acest tip. Sunt impartite in mai multe categorii astfel: creioane colorate si carioci, instrumente de scris si desen, precum si acuarele, pensule si blocuri de desen.

Marcile de top dupa care este bine sa va uitati sunt: Faber-Castell, Carioca, Jovi, Staedtler, Milan, Daco, Pelikan, Koh-I-Noor, Kreul, Toy Color, Canson sau Ocaldo.

Prima categorie de rechizite de colorat contine numeroase produse utile oricarui elev. Cariocile si markerele vin in seturi colorate, iar creioanele cerate se bucura de popularitate la orele de desen.

creioane colorate si carioci de pe emag

Creioane colorate si carioci de pe emag

In afara de acestea mai puteti gasi: creioane pastel, carbune desen si carioci lavabile.

A doua categorie face referire la instrumente de desen care au la baza acuarele sau seturi pentru pictura.

Cu ajutorul acestora puteti obtine desene si picturi frumoase si de calitate. In lista se regasesc: acuarele, set pictura, pensule, vopsea pentru pictat, set tempera, creta si pic corector.

instrumente de desen si scris de pe emag

Instrumente de desen si scris de pe emag

In cea de a 3-a categorie se afla blocuri de desen si o multime de seturi de acuarele sau pensule. Blocurile de desen pot avea diverse formate: A3, A4 sau A5.

Instrumentele de desen sunt potrivite pentru diverse tehnici precum: acrilic, acuarela sau tempera ulei.

Cu ajutorul acestor rechizite si accesorii veti fi ca niste mici pictori. Aruncati o privire si asupra celorlalte produse dintre care amintim: pigment desen, set desen, paleta acuarele, set acrilic, acuarele semi-uscate, culori guasa, caiete de colorat si culori tempera.

acuarele pensule si blocuri de desen de pe emag

Acuarele pensule si blocuri de desen de pe emag

Noul an scolar va fi plin de culoare si nu va veti mai plictisi desenand sau colorand cu aceste instrumente.

Linkuri sponsorizate