Rechizite Herlitz in topul celor mai cautate articole scolare

Atunci cand vreti sa oferiti copiilor dumneavoastra cele mai bune rechizite scolare, va recomandam cele care apartin brand-ului Herlitz.

Acestea ies in evidenta in primul rand prin design-ul ergonomic, dar si prin calitatea materialelor din care sunt confectionate.

Magazinul online cu cea mai larga oferta de rechizite Herlitz este emag. Acesta are sute de oferte interesante la preturi accesibile si sunt destinate tuturor categoriilor: de la prescolari si elevi din clasele 1 – 4 pana la cei din clasele 5 – 8 (gimnaziu) si cei de la liceu.

Care sunt tipurile de rechizite dintre care puteti alege?

Caietele tip dictando si de matematica ies primele in evidenta, datorita calitatii foilor si design-ului compact. Pe langa cele in format A5, mai puteti gasi si caiete de geografie, biologie sau mecanice.

rechizite herlitz

Rechizite Herlitz

O alta categorie necesara elevilor este reprezentata de instrumentele de scris si de desenat. Dintre acestea le amintim pe cele mai vandute: creioane colorate, pensule, carioci, patroane, stilouri, fineliner + carioca si creioane mecanice.

Penarele Herlitz sunt de asemenea la mare cautare, fiind foarte rezistente, dar si frumoase ca aspect in acelasi timp. Acestea pot fi de mai multe tipuri: echipate, neechipate, cu 1, 2 sau 3 fermoare, respectiv cu 1, 2 sau 3 compartimente.

Alte rechizite utile care ar trebui sa se regaseasca pe lista dumneavoastra sunt: lipici, plastilina si trusa compas.

Probabil cele mai cumparate articole de la Herlitz sunt ghiozdanele de fete si baieti, care sunt apreciate mai ales pentru faptul ca au un design ergonomic.

ghiozdane si penare herlitz emag

Ghiozdane si penare Herlitz emag

In oferta de pe emag aveti ocazia sa alegeti dintre mai multe tipuri de ghiozdane, genti sau rucsacuri care apartin acestei marci. Amintim cateva dintre modelele care ne-au incantat privirile: Midi Plus, Loop Horses, Bliss Ballerina, Mini Princess, Mini Softbag, Loop Stars, Be Bag, Airgo, Smart Starlight sau Bliss Soccer.

Linkuri sponsorizate