Rechizite online pentru clasa pregatitoare 2018 – eficiente si practice

Primul contact cu scoala este cel de dupa gradinita atunci cand copiii trebuie sa mearga in clasa 0 numita si pregatitoare. Aici vor avea contact cu primele materii si ore de pregatire care ii vor indruma pentru anii care vor urma.

Pentru a pasi cu dreptul in noul an scolar le recomandam parintilor sa achizitioneze cele mai bune rechizite care sa fie si ieftine si de calitate. Dupa ce veti afla lista si necesarul acestora pentru 2018, puteti consulta ofertele magazinelor online.

Din cate am observat putem spune ca pe piata cele mai avantajoase preturi le au produsele comercializate de magazinele si librariile de pe net. Emag este poate cel care va ofera cea mai variata gama de articole scolare tip rechizite si ghiozdane.

In cadrul acestuia aveti ocazia sa alegeti dintre cele mai bune marci atat de populare in randul elevilor si prescolarilor. Mentionam doar o parte dintre ele: Disney, Pigna, Herlitz, DP-Collection, Carioca, Alpino, Arhi Design, Avengers, Bic, Colorino, Daco, Despicable Me, Dreamworks, Hello Kitty sau Marvel.

Suntem siguri ca avand asemenea rechizite in timpul orelor dar si acasa, copiii dumneavoastra isi vor insusi cu mai mult spor noile informatii si cunostinte.

rechizite clasa pregatitoare

Rechizite clasa pregatitoare

Ghiozdanele ocupa bineinteles primul loc in lista rechizitelor pentru clasa pregatitoare, fiind urmate indeaproape de penare, apoi de caiete, de instrumentele de desenat si cele de scris. Atat ghiozdanele si penarele se gasesc in doua variante: echipate si neechipate.

In afara de ghiozdanele clasice mai puteti opta pentru rucsac sau troler, cel din urma fiind mai usor de transportat de catre un copil mai mic. Ca si instrumente de desenat amintim: set marker, set creioane colorate, set pictura, creioane cerate sau carioci.

Alte produse care isi gasesc cu siguranta utilizarea la clasa 0 ar mai fi: set cadou creativ, caiet geografie, creta alba sau blocul de desen. Pentru a vedea toate ofertele va invitam sa intrati in magazinul emag accesand butoanele rosii din acest articol.

Linkuri sponsorizate