Rechizite scolare ieftine pentru clasa 1, 2, 3, 4 si 5 – 8 necesare oricarui elev

Atunci cand cumparati rechizite scolare trebuie sa stiti ca acestea sunt grupate pe diferite categorii in functie de clasele primare sau gimnaziale. Astfel acestea pot fi folosite de catre copiii din clasa 1, 2, 3, 4 sau 5 – 8 (gimnaziu).

Unde puteti gasi asemenea rechizite ieftine? In primul rand le puteti achizitiona din magazine online precum emag, dpap sau elefant, iar in al 2-lea rand din magazine precum: carrefour, diverta, auchan sau kaufland.

In unele cazuri asemenea articole scolare de calitate pot fi achizitionate chiar en gros, dar, de obicei, acest gen de oferte se gasesc mai mult in offline.

rechizite scolare clasa 1

Rechizite scolare clasa 1

Cele mai cautate rechizite sunt cele care au inscriptionate tot felul de personaje sau caractere animate precum: Angry Birds, Barbie, Soy Luna, Elsa din Frozen, Hello Kitty, My Little Pony si Minioni.

Daca vreti ca cei mici sa foloseasca doar produse de calitate atunci va recomandam sa optati doar pentru brand-uri de top din acest domeniu.

rechizite scolare clasa 2

Rechizite scolare clasa 2

Cateva dintre cele mai apreciate sunt urmatoarele: Herlitz, Jumbo, Daco, Disney, Pigna, Safta, Faber-Castell, Carioca, Lego si Gabol.

Probabil cele mai vandute rechizite pentru fete si baieti sunt cele de colorat si ghiozdanele, insa este bine sa aveti o imagine de ansamblu cu toate categoriile de produse destinate claselor: 1, 2, 3, 4 sau 5 – 8.

rechizite scolare clasa 3 si 4

Rechizite scolare clasa 3 si 4

Ghiozdanele pot fi de mai multe feluri. Iata si cateva dintre criteriile de clasificare: echipate sau neechipate, pentru fete sau baieti, pentru copii sau adolescenti, pentru gradinita, gimnaziu sau liceu, cu rotile tip troler, tip geanta sau rucsac.

In cele ce urmeaza va prezentam o lista cu cele mai utilizate rechizite din scoala primara si gimnaziala: creioane colorate, set marker, pensule, seturi cadou, set pictura, penare cu 1, 2 sau 3 fermoare, creioane cerate, lipici, creta, plastilina, rigle, stilouri, pixuri, caiete, coperti si vocabular.

rechizite scolare clasele 5-8

Rechizite scolare clasele 5-8

Nu uitati sa urmariti campaniile back to school de pe emag, deoarece veti putea profita in acest mod de reduceri si promotii importante.

Linkuri sponsorizate