Rechizite Soy Luna, Angry Birds, Barbie, cu Violetta si Elsa – preferatele copiilor

In ziua de azi rechizitele scolare sunt mult mai variate si mai atragatoare. In afara de un design frumos, acestea trebuie sa aiba inscriptionate tot felul de personaje din desenele animate sau din filmele pentru copii.

Cele mai multe rechizite de acest tip le puteti gasi in magazinul online emag, acestea fiind mai ieftine decat in alte magazine fizice din orasul dumneavoastra.

Principalele personaje preferate de catre elevi sunt urmatoarele: Soy Luna, Angry Birds, Barbie, Violetta, Elsa din Frozen, Hello Kitty, Harry Potter, Monster High si Minioni. Majoritatea apartin brand-ului Disney, insa mai sunt si altele la fel de apreciate.

Multe dintre brand-urile urmatoare sunt specializate in produse de papetarie, rechizitele lor fiind de o calitate exceptionala: Pigna, Herlitz, Daco, Faber-Castell, Milan, Staedtler, Bic, Pilot, Schneider, Koh-I-Noor si Rotring.

rechizite soy luna

Rechizite Soy Luna

Categoriile de elevi carora le sunt destinate aceste produse fac referire la toate clasele incepand cu cea pregatitoare sau 1 – 4 si continuand cu clasele 5 – 8 (gimnaziu) sau cu liceul.

O categorie aparte este reprezentata de rechizitele scolare pentru gradinita, care la randul lor se impart astfel: cele pentru grupa 0, grupa mijlocie si grupa mare.

rechizite angry birds

Rechizite Angry Birds

Cele mai vandute articole sunt penarele, urmate de instrumentele de scris si de colorat. Acestea sunt insa doar o parte din accesoriile scolare pe care le puteti achizitiona de pe emag.

Copiii dumneavoastra au nevoie de cele mai bune creioane colorate, carioci, pensule, acuarele, seturi tempera si blocuri de desen. Cu ajutorul lor vor desena mult mai usor si mai bine.

rechizite barbie

Rechizite Barbie

La celelalte ore de romana, matematica si nu numai au nevoie de caiete scolare si carti noi. In acest mod vor invata cu placere si mai eficient. Aceste rechizite trebuie bineinteles protejate cu coperti speciale cu tot felul de personaje Disney.

O alta categorie foarte cautata este reprezentata de instrumentele de scris si alte accesorii precum: stilouri, pixuri, creioane, ascutitori, radiere, mine, rezerve, plastilina, rigle si set compas.

rechizite cu violetta

Rechizite cu Violetta

Credem ca oferta emag la rechizite este destul de larga si aveti de unde alege, indiferent daca vorbim despre cele cu Soy Luna, cu Violetta, cu Frozen sau alte personaje indragite de cei mici.

Pentru ca produsele de acest tip sunt atat de variate si de numeroase vom incerca sa va tinem la curent cele mai noi aparitii de pe acest segment.

rechizite cu elsa din frozen

Rechizite cu Elsa din Frozen

De asemenea, va mai recomandam sa va uitati si peste ofertele cu ghiozdane, atat de necesare in luna septembrie.

Linkuri sponsorizate