Slapi cu puf, cu blana sau cu blanita – modele de strada in diverse culori

Noua moda care ia amploare este sa purtati slapi cu puf sau cu blana care sa aiba tot felul de culori. Blanita este in cele mai multe cazuri artificiala, insa exista si unele modele care o au naturala.

In acest articol va vom prezenta slapi cu puf de strada si nu de casa asa cum erati obisnuiti pana acum. Acestia sunt cu mult mai extravaganti decat o pereche normala si asta se datoreaza aspectului inedit al blanii din partea superioara.

Culorile cele mai populare se regasesc in cazul slapilor: roz, galbeni, mov, negri, albi, aurii, albastri sau grena. Magazinul online cu cele mai frumoase produse este depurtat.

slapi cu puf

Slapi cu puf

In cadrul acestuia veti gasi slapi cu blana de vara foarte ieftini, care arata chiar ok si au un pret mic. Din cate am observat acestia se vand foarte bine, acesta fiind un motiv in plus pentru a va achizitiona perechea preferata cat mai repede.

Pe net mai sunt si alte site-uri unde puteti gasi asemenea produse, unele dintre ele fiind olx sau okazii. Ca intotdeauna, in unele magazine online, exista si oferte din gama brand-urilor superioare precum: puma, nike, zara sau gucci.

slapi cu blana sau cu blanita

Slapi cu blana sau cu blanita

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de moda va invitam sa urmariti periodic postarile de pe blogul nostru, deoarece vom adauga si alte review-uri cu articole interesante.

Linkuri sponsorizate